Fetița luată cu forța din Baia de Aramă a DECEDAT în New York din cauza unui ACCIDENT RUTIER....
Vești rele din New York , fetiţa luată cu mascaţi din casa asistenţilor maternali a decedat astăzi întrun accindet rutier produs în apropiere de orașul New York, mașina tatăl-ui său adoptiv a derapat din cauza ploii pe contrasens și a fost lovită de un TIR. Tatăl ei adoptiv este în stare gravă iar Sorina a decedat pe loc din cauza impactului puternic.

Amintim că : Cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţi din casa asistenţilor maternali, a stârnit un val uriaş de emoţie, mai ales din cauza modului în care au intervenit autorităţile. S-au declanşat o serie de anchete la cel mai înalt nivel. Procuroarea care a participat la intervenţie este anchetată de superiorii săi, iar angajata de la protecţia Copilului a fost scăpată de poliţişti din mâinile localnicilor revoltaţi. Între timp, copilul a ajuns la noua familie şi se simte bine.

O micuță, crescută de o familie din Baia de Aramă, județul Mehedinți, nu a putut fi adoptată. Ea a fost înfiată de o altă familie. Problema aici începe, fiindcă familia care a crescut-o nu a știut că micuța a fost adoptată. Polițiștii au venit cu mandat și nu au fost înduplecați de strigătele micuței, car a fost smulsă de lângă sora sa

citând presa locală, că nu este clar care este situația juridică a Sorinei. Și aceasta fiindcă micuța a fost data în adopție prin hotărârea Curții de Apel Craiova. Ea locuia împreună cu familia Marianei Șarmăt, asistentul maternal care a avut grijă de ea în ultimii șapte ani. Femeii i s-ar fi desfăcut contractual de muncă, astfel încât autoritățile au considerat că fata stă ilegal acolo. Americanii au dat mită? Familia care a reușit să adopte copilul spune că a încercat în repetate rânduri să ia fetița de la soții ce o aveau în plasament și, fiindcă nu au reușit pe cale amiabilă, au obținut o hotărâre judecătorească executorie de la Curtea de Apel Craiova și, în această dimineață, părinții adoptivi au mers la Baia de Aramă.