Ilon Musk a anunțat lansarea celei mai ieftine versiuni a modelului Tesla 3

Ilon Musk a anunțat lansarea celei mai ieftine versiuni a modelului Tesla 3


La sfârșitul lunii februarie, Ilon Musk a publicat un mesaj misterios despre un anunț anume, iar utilizatorii de Internet se întrebau în mod activ ce intenționa să prezinte. Contrar dorintei majoritatii oamenilor de a auzi detalii despre crossover-ul Tesla Model Y, antreprenorul a vorbit despre lansarea unei versiuni ieftine a modelului Tesla 3. Acesta este un eveniment cu adevarat important, deoarece noul produs costa 35.000 de dolari - compania intentionase sa vanda noul produs la acel pret, costa mai mult de 40.000 de dolari. Realizarea reducerilor de preț provine dintr-o schimbare a strategiei de vânzări.

Ilon Musk a anunțat că în viitorul apropiat compania va închide majoritatea magazinelor de vânzare cu amănuntul și se va concentra pe vânzări prin Internet. Astfel, va reduce costurile de vânzări și de marketing și va fi capabil să vândă mașini cu 6% mai ieftin. Antreprenorul a asigurat că cumpărătorii vor putea să comande o mașină în mai puțin de un minut.

Noua strategie de vânzări va rezolva o altă problemă a companiei - legislația unor state din America interzice vânzarea directă a automobilelor, ocolind comercianții cu amănuntul. Din acest motiv, compania a trebuit să-și apeleze magazinele la "saloane" și să poarte comenzi prin Internet. Aproximativ 130 de puncte pentru demonstrația mașinilor Tesla vor continua să funcționeze, dar testul nu va fi disponibil vizitatorilor. Compania a decis să compenseze această restricție cu noi reguli de returnare: după cumpărarea unei mașini, oamenii vor avea dreptul să-l restituie în termen de 7 zile, cu condiția să nu fi parcurs mai mult de 1.609 de kilometri.скачать dle 11.0фильмы бесплатно

Комментариев 0