Tesla urmărește împrumutul de 2 miliarde de dolari

Tesla urmărește împrumutul de 2 miliarde de dolari
Potrivit ultimelor date ale firmei de cercetare JL Warren Capital, care este specializată pe piața financiară din China, Tesla încearcă în prezent să atragă 2 miliarde de dolari (peste 13 miliarde de yuani) de investiții private pentru a construi o fabrica uriașă de baterii și mașini electrice în Shanghai. Potrivit sursei, Banca de Dezvoltare Pudong din Shanghai, Banca Industrială și Comercială din China, China Construction Bank, precum și Banca Agricolă a Chinei ar putea deveni principalii parteneri ai Teslei în acest caz.

Tesla consideră China o piață foarte importantă pentru creștere economică. În 2018, peste 1,25 milioane de vehicule electrice au fost vândute în China. Ca parte a programului de îmbunătățire a situației de mediu din țară, guvernul ceresc dorește să crească această cifră la 7 milioane până în 2025. Tesla, desigur, dorește să facă parte din această inițiativă.

În luna ianuarie a acestui an, directorul general al companiei, Ilon Musk, a vizitat China și a vorbit despre planurile sale imediate de dezvoltare a afacerii sale. Aparent, oficialii locali îi plăceau omului de afaceri american și ideile lui atât de mult încât chiar i-au dat o "carte verde" care permite lui Mask să devină un rezident fiscal al Regatului mijlociu și să desfășoare activități în această țară.скачать dle 11.0фильмы бесплатно

Комментариев 0